نویسندگان در ادامه این مبحث نوشتهاند که برای سلامت عقلمان در میان این حمله و هجوم، ما یاد میگیریم با هوشیاری و خودآگاهی بیشتر آنچه را بهنظر بیربط هستند غربال کنیم و به منظور عملکرد مؤثر در فرصت زمانی محدود، قبل از تصمیمگیری بر پردازش سریع گزینههای احتمالی متعدد مدیریت کنیم.
آشنایی با تکنیک «مغز من»
در این کتاب در زمینه مطالعات صورت گرفته در حوزه «مغز کودکان» نیز آمده است: «چالشهای رواندرمانی با کودکان دو برابر است. چالشهای مربوط به یافتن مشکلات موجود در زندگی کودک، بر چالشهای وادار کردن شخص خردسال (با مهارتهای ارتباطی محدود) به بیان خودش به شیوهای که برای افراد قابل درک و پاسخگویی باشد، اضافه میشود. تکنیک «مغز من» فعالیتی است که میتوان برای کودکان خردسال و نوجوان به منظور شناسایی و انفعال افکار، امیدها، ترسها و رویاها بهکار برد.»
«کار با رویای کودک» از دیگر مباحث مهم کتاب است که مؤلفان در ذیل آن ضمن اشاره به این موضوع که بیان یک رویا، شیوهای برای درک دنیای درونی و بیرونی کودک است، بر این مسأله تأکید کردهاند که کودک میتواند بدون هرگونه حمایت و کمک، بهطور خودانگیخته طی یک جلسه، رویای خود را برای درمانگر بیان کند. درمانگر باید پذیرنده یک چنین واقعهای باشد و فکر نکند که کار رویا با کودک پیچیده و ترسناک است.
نویسندگان کتاب معتقدند که شرح کودک از رویایش به او کمک میکند تا آرام گیرد و در این دنیای استرسزا و شتابزده که ما زندگی میکنیم، هوشیار شود.
تابلو احساسات، تکنیکی فوقالعاده برای آموزش
«کادسون» و «شافر» در ادامه، بازی تابلو احساسات را تکنیکی فوقالعادهای برای آموزش معرفی میکنند؛ آموزشی که موجب رشد کودک در ابعاد عاطفی و هیجانی میشود. این تکنیک را میتوان بهعنوان مداخله برای کودکانی که مشکلات عاطفی را تجربه میکنند یا بهعنوان درمان برای کودکانی که بهنظر میرسد در رشد عاطفی تأخیر دارند بهکار برد.
نخستین چاپ جلد نخست مجموعه دو جلدی «101 تکنیک بازی درمانی» با شمارگان یکهزار نسخه در 472 صفحه، به بهای 24 هزار تومان از سوی نشر دانژه راهی بازار نشر شده است
موضوعات مرتبط: <-CategoryName- ><-CategoryName- >
برچسبها: